Skaffa dig verktyg för att nå dina läsare – anlita mig som skrivcoach

Det finns många sätt att utvecklas som skribent. Ett är att anlita mig som skrivcoach. Efter att ha gått min grundkurs i klarspråk valde två medarbetare från Skolverket att göra just det. Vi har under det senaste året träffats en gång per månad via Teams. Så här skriver Christina Nyrell, undervisningsråd på Skolverket:

”Lena är mycket kunnig och en bra pedagog. Hon har lyssnat in våra behov och lagt planeringen utifrån det. Hon är också mycket skicklig på att ge feedback på inlämningsuppgifterna. Konkret och tydligt förstår jag hur jag ska arbeta vidare med min utmaning. Som helhet har kursen varit jättebra, utvecklande och innehållsrik med det som vi behövde för vårt fortsatta arbete. Vi har fått verktyg att använda i presentationer, för att skriva mejl och utveckla webbplatsen m.m.”

Tack Christina för dina fina ord, och tack för att jag har fått se dig utvecklas som skribent!